Love is the beauty of the soul.

Har så fruktansvärt ont i ryggen, kan det vara värkar eller är den bara en smärta som jag har ändå det kommer och går liksom!? Ska be tobias smörja in mig och se om det går över annars får jag nog ringa och rådfråga. Ska lägga mig och vila en stund nu..

Love is the beauty of the soul.

Usch jag håller på att bli förkyld, det är så jobbigt just innan förkylningen verkligen bryter ut tycker jag, svider i halsen och man nyser hela tiden. Hoppas bara att man blir av med den sen också satt man inte går och är förkyld ända in till förlossningen.

Idag så har jag varit barnvakt hos min syster i knutby, hon kände sig inte bra alls och fick åka upp till sjukhuset så jag, mamma & tobias var där och nu kom vi hem precis.. Hoppas att det blir bättre snart.

Tänkte även passa på att gratta min kusin och hans tjej som fick en liten flicka idag :) Grattis Grattis...

Nu ska jag fortsätta äta min keso blandat med makrill, mums ...
Hörs imorgon igen..

Love is the beauty of the soul.

Godkväll..
Nu är vi hemma igen. Vi har haft en skön helg i Öregrund men massa kräftor, kex & ostar. Idag så hann vi även med att hjälpa Tobias bror med lite grejjer i hans lägenhet och sen så åkte vi och handlade lite och nu är äntligen hemma. Har fått lite tavlor och sånt uppskruvat så nu väntar bara duschen och sen lite mys framför tv:n med lite godis och tända ljus.

Hörs i morgon igen, kram så länge!


Love is the beauty of the soul.

Äntligen fredag & äntligen lön hihi ;)
Idag så ska tobias på firmafest i stockholm så han kommer inte hem i mellanåt, så jag får inte träffa han på jätte många timmar :( men det ska nog gå bra. Jag ska däremot åka in till stan med mamma och köpa lite kräftor och så lite små plock, sen ska vi åka ut till min syster i Öregrund, så tobias kommer dit sen ikväll om det inte blir för sent men det hoppas jag inte :). Så nu ska jag skynda mig lite och sedan åka iväg, så det kommer inte bli mycket bloggande i helgen men vi hörs igen på söndag :)


Dagens:





Love is the beauty of the soul.

God kväll.

Jag var ju som sagt till barnmorskan idag, och allt såg bra ut blodsockret var bra och blodtrycket med. Magen hade växt 2 cm så nu var den 32 cm, och vi följer kurvan väldigt bra. Tobias fick även känna på huvudet idag och så fick vi höra dom små hjärtljuden igen, idag så låg dom på 145 ungefär. Det är lika mysigt varje gång man får höra det lilla hjärtat slå. Nu så har han även fixerat sig, så nu tycker jag att han ska ta och komma ut snart :P.

Sen när vi kom hem så åkte vi iväg en sväng och slängde sopor och sedan vidare till Peter och fikade, och nu sitter jag här med en ansiktsmask och ska alldeles strax hoppa in i duschen. Hörs imorgon igen.

God natt...


Bjuder på en dagens idag också..


Love is the beauty of the soul.

Snart så ska jag åka iväg till barnmorskan. Har tid kl 15.00, Men innan det så tänkte jag svänga förbi jobbet och hälsa på lite där, det var ett tag sen man var där nu, innan semester faktiskt. Jag vägde mig även imorse för att se om jag har gått upp något mer och sist jag vägde mig var också innan semester och då vägde jag 71 kg och nu stog vågen på 75 kg så allt som allt så har jag gått upp 17 kg och det tycker jag inte är så farligt ändå. Men det blir väl några kilon till nu här på slutet skulle jag tro ;).


Hörs när jag kommer hem igen.


Love is the beauty of the soul.

Det vart en sväng in till stan idag ändå, åkte med tobias som skulle hjälpa sin lillebror med lite grejjer i lägenheten, och nu är vi hemma igen och kollar på fångarna på fortet och äter jordnötter med lite tända ljus :). Imorgon så är det dags för barnmorskan igen, får se om magen har växt nått sen sist och sen så ska vi förbi banken och försöka byta bank åt mig, jag har nordea nu med vill ha swedbank och sen så blir den en sväng förbi mamma & pappa i storvreta.

Nu ska vi fortsätta kolla på tv.



Love is the beauty of the soul.

God förmiddag ;)
Idag blir det en hemma dag. Tråkigt väder, så jag passar på att få det lite städat här hemma och poppa lite med bebisen till scotts ;). Väntar även på att mitt favorit program ska börja, beverly hills. Dom gamla avsnitten alltså. Jag tycker det är såå bra. Undra om det finns någon box med dom filmerna?!

Sen blir det att laga mat tills älsklingen kommer hem, ska bara bestämma mig om vad det ska bli, chickennuggets med ris eller pasta carbonara..

Nu ska jag göra lite nytta innan programmet börjar. Hörs ikväll :)



Love is the beauty of the soul.

Då var det tisdag igen då, vilket innebär att jag går in i v. 33
Börjar känna mig ganska så stor nu och ryggvärken kommer mer och mer. Igår hade jag fruktansvärt ont i ryggen när jag skulle gå och lägga mig, det var som en ilande känsla. Så tobias fick smörja in med zoon och sen värma vetekudden och då släppte det till slut tror jag iaf för jag somnade :P.

Var även in till stan en sväng med mamma idag. Handlade en amningsbh, skor & en tunika för endast 32 kr. Dagens fynd kan man lungt säga. Köpte även en väska på en Sekond hand butik. Jag tycker att väskorna är som snyggast när dom är lite slitna så 45 kr var den helt och hållet värd.

Nu ska jag fortsätta kolla på fångarna på forter, sen blir det ansiktsmask och dusch. Lägger ut bilder på grejjerna lite senare.


V.33

Ditt barn är ungefär 30 cm långt från huvud till stjärt och väger ca 2,2 kg. Huden börjar ändra färg från röd till rosa och kroppen fortsätter att lagra underhudsfett. Nu ökar inte mängden fostervatten längre utan ligger kvar på den här nivån fram till födseln. Den här veckan växer hjärnan mycket snabbt och barnets huvud ökar ca 9,5mm. Rörelserna i magen känns nu mer som rullningar än sparkar då det inte finns så mycket svängrum längre. Äntligen slipper du de där hårda träffarna mot revbenen.


Love is the beauty of the soul.

Måndag.
Snart så går man in i vecka 33. (imorgon) Det har gått så himla fort tycker jag. Snart slut på augusti och september börjar om inte allt för länge. Nu så har vi köpt hem det mesta som behövs, det är bara vagnen som fattas och sen lite små grejjer som behövs med det är inte så bråttom med det än. Gud vad vi längtar efter våran lilla skrutt.. Man börjar känna att magen växer mer och mer, kan snart inte ha en vanlig bh på mig för bygeln trycker på vid magen och man måste ha en kudde bakom rygger när man sitter för annars gör det ont, och halsbränna/sura uppstötningar har jag börjat fått nu också. Men det är de värt i slutändan :). Jag har även börjat känna att det blir mer och mer vätska i händerna nu men inte så farligt för jag kan fortfarnade ha mina ringar..


Det känns lite fel just nu att sitta och skriva om min graviditet när några vänner fick missfall här om dagen. Man blir lite extra berörd eftersom att man själv är gravid, men jag vet att det kommer att lösa sig för er med, tänker på er och håller alla tummar och tår. Det kommer bli bra tillslut.. <3

Nu ska jag kolla lite på tv. Ta hand om er!
Många kramar.


Här kommer en dagens hår & smink.


Love is the beauty of the soul.



Tänkte bara passa på att tala om för alla hur mycket jag älskar min tobias!




Love is the beauty of the soul.

Då var det söndag igen då..
Trodde att tobbe skulle vara mer bakis idag än var han va, så det var ju skönt. Så då vart det en tur till ikea idag med :P Tobbe skulle rita på ett kök och vi fick även sällskap av Peter in. Så nu har han suttit och fixat lite med ritningarna på köket, det blir nog bra när man väl får i ordning på allt.

Nu så har vi precis ätit, och grabbarna sitter och kollar på film och jag tänkte göra det jag med snart.

Ha det bra så länge!

(Ifrån förra helgen, hihi)




Love is the beauty of the soul.

Godkväll!
Den här dagen har gått fort tycker jag. Började med att vi tog en liten sovmorgon här hemma eller ja det var väl med tobbe som gjorde det. Fick väcka honom vid halv 12 ungefär ;) Sen så åkte vi in till Ikea för att köpa en spegel till badrummet och så vart det lite andra små grejjer. Sen så hämtade vi även ut en gratis babybox som man får på barnenshus när man ska ha sitt första barn. Sen så handlade vi på city gross. Så skönt att ha mat hemma så man slipper tänka på att åka till affärn i veckorna. Sen så var vi iväg till Roger en sväng och nu är vi hemma och Tobbe, Peter & Roger sitter nu och dricker öl och kollar på film och jag sitter här vid datan och kikar runt lite. Ska snart sätta på mig mjukisbyxor och joina dom tror jag, fast ingen öl för min del dådå ;).


Här kommer även en dagens:
( Vart en ganska så dålig blid men men)


Love is the beauty of the soul.

Äntligen fredag!
Nu äntligen är det helg igen, fast den här veckan har gått fort faktist tycker jag. Känns som om att det var lördag igår typ. Idag så var jag iallafall in till stan med mina systrar och mamma och fikade och kikade runt lite. Jag utnyttjade mina checkar på H&M, köpte 1 par mammamjukisbyxor som kan vara sköna att ha nu och även efter förlossningen, och sen så vart det 2 st amningslinnen.

Ikväll så blir det nog lugnt skulle jag tro. Mysa lite framför tv:n med min älskling, kanske tända lite ljus.
Vad som händer imorgon det får vi se då. Inget bestämt iallafall.

Nu ska vi ha lite fredagsmys!


Dagens:


Love is the beauty of the soul.

Hallå hallå..
Idag har vi minnsan får fint väder med sol och värme. Fast det har varit väldigt molnigt en stund med men det löste sig tillslut.

Idag så har jag vart iväg en sväng till knutby och hälsat på syster. Var där en stund och fikade och pratade strunt, och nu sitter ja här och bloggar och tobbe ligger och sover i soffan brevid. Stackarn som måste åka till Stockholm varje dag och jobba. Det blir långa dagar för han.
Jag ska snart hoppa in i duschen och sen kanske man slår på en film och myser lite.

Jag monterad föresten ihop spjälsängen igår, med lite hjälp utav tobbe. Men annars så gick det bra, så nu står den på plats. Måste bara köpa påslakan och underlakan.




Och sen så kommer även en dagens.



Love is the beauty of the soul.

Godkväll.

Idag så var jag in till stan för att kika lite på h&m om jag hitade nått för mina checkar som jag fick. Jag fick iallafall hem 2 tröjjor och 1 halsband. Så jag har alltså 350 kr kvar ;)
Sen så åkte jag hem och skulle invänta min älskling och då kom Roger förbi en sväng på kaffe, och sen åkte jag och älsklingen in till stan och köpte spjälsäng och ett skrivbord så nu är det fixat, skönt..
Nu fattas bara vagnen.

Och nu så sitter vi och kollar på tv, och har kaffe besök av Peter.


Lägger in en liten bild på dagens bebismage;)


Love is the beauty of the soul.

Godmorgon. Eller man kanske ska säga God förmiddag.
Idag är det inge strålande sol och värme direkt men ibland så kan det vara skönt med sånna här dagar. Tänkte åka iväg till affärn snart och köpa nå godis och kanske slå på en film. :)

Jag går även in i vecka 32 idag.
Man börjar känna sig lite osmidig och fötterna svullnar när man sitter med dom nere förlänge. Jag har även blivit oerhört öm i ja ni förstår nog vad jag menar... ;) Kan inte stå upp och klä på mig byxor & när man vänder sig i sängen eller soffan så gör det ont och även när man går, kanske kan hoppas på att lillprinsen vill komma ut lite tidigare ;) hehe men det tror jag inte kommer ske.



Barnet är nu ca 29 cm från huvud till stjärt och väger omkring 2 kg. Skulle det födas nu kan det klara sig i kuvös. Kuvös behövs bland annat för att underhudsfettet ännu inte är utvecklat. Nu fungerar barnets fem sinnen och hon eller han kan också vrida på huvudet. Alla inre organ fortsätter att mogna, tånaglarna är färdiga och huvudhåret fortsätter att växa. Barnet sover ca 90-95% av tiden - men under de vakna perioderna tränar den på att öppna och stänga sina ögon. Andningslektioner pågår hela tiden för att stärka lungorna och få dem att mogna.

Love is the beauty of the soul.

Då var det måndag igen. Idag så träffade jag mamma på en fika inne stan, och nu sitter jag här och kikar runt på internet på lite olika bloggar och facebook. Har precis ätit mat, idag vart det pasta carbonara. Mumsigt!

Sen när jag kom hem så fick jag en glad överaskning i brevlådan ifrån H&M. Jag fick nämnligen en guldbonus på 500:- att shoppa för :D och det är ju inte helt fel. Får se om det blir till bebisen eller om det kanske blir till mig, men jag skulle faktist behöva köpa lite amningströjjor och så satt det går nog allt att hitta på nått för dom pengarna.

Jag ska bli bättre på att lägga upp bilder på magen, jag lovar så här kommer 1 bild på magen.




Love is the beauty of the soul.

Har blivit dåligt med bloggande i helgen. Men nu är jag igång igen. I fredags så var vi hem till syster i kuntby och grattade söta Emil som fyllde år igår. Vart kvar där tills ganska så sent. Sen i går så var vi in till American Car show, var inne nästan hela dagen. Sen på kvällen så åkte vi till knutby parken där det var sista kvällen för sommaren.  Kom väl hem vid 3 tiden ungefär, så idag är det lite slappt här hemma men det kan vara skönt det med.

Nu så har även min havadeskapspenning börjar. Satt nu får man väl hitta någon hobby som man kan pyssla med om dagarna, fast det finns ju alltid nått som man kan göra när man bor i ett hus. :)

Nu ska vi kolla på Solsidan och slappa lite.


Love is the beauty of the soul.

Blev inget bloggande igår, hade fullt upp hela dagen och kvällen. Började med att jag var barnvakt, sen åkte jag hem till min älskling och gjorde mat och så kollade vi på Sex and the city 2 och efter en stund så kom Peter och Anders över på en kaffe och kollade på film med oss, sen så åkte vi över till Peter och fixade ett bord till hans buss.

Idag så har jag vart på ikea med mamma. Köpte lite grejjer till barnrummet, så nu väntar jag på att Tobbe ska bli klar och ha plockat undan alla verktyg satt jag kan få börja fixa med mitt där inne :)
Medanst jag väntar så har jag gjort en chokladkaka som står i ugnen och nu så kollar jag på Sommar med Ernst.


Love is the beauty of the soul.

Börjar med att Gratulera min storesyster som fyller år idag, Grattis Grattis <3

Idag så var jag som sagt till barnmorskan. Allt var bra och magen hade växt 2 cm, så nu är den 30cm. Fick hör hjärtljuden idag igen och sen kunde man även känna huvudet när man kände och klämde på magen, så mysigt så <3
Sen åkte jag hem och väntade på min stora prins och så åkte vi in till stan för att byta ett paket med golv eftersom att det var trasigt när vi öppnade det, och sen så åkte vi och handlade hem lite mat och fyllde kylskåpet lite på city gross, och nu sitter jag här med färg i håret och bloggar lite. Ska strax hoppa in i duschen och skölja ut det.

Kram så länge!


Love is the beauty of the soul.

Nu är man mätt och belåten och alldeles svettig. Det är så kvaft tycker jag, men det kanske är för att man nyss har stått vid spisen och lagat mat :P.  Idag så har jag vart barnvakt åt min syster så sötnötar en liten stund. Det gick alldeles utmärkt, ska dit på onsdag med, och imorn så ska jag till barnmorskan. Ska bli spännande och se om magen har växt nått men det tror jag, det känns så iallafall ;) Sist jag var där så va den 28cm.

Nu ska jag snart ta och slänga ihop en mjuk pepparkaka. Fast jag fuskar lite för jag köpte Ica´s färdiga som man bara rör ihop och sen in i ugnen. Men det blir mumsig att ha till Lotta på liseberg.

Här kommer en liten bild på magen i v.31


Love is the beauty of the soul.

Kan börja med att säga Grattis till Peter som fyller år idag, grattis grattis.
Så idag har vi varit hos Peter då och fikat och ätit smörgåstårta, sen efter ett tag så åkte vi ner till alunda och beställde pizza, och nu har vi kommit hem. Tobbe håller på förfullt i barnrummet och jag sitter och kikar runt lite på internet och kollar på tv. Imorgon börjar älsklingen och jobba igen, blir tråkigt och vara utan han på dagarna nu men det ska väl går bra. Själv så har jag slutat jobba för i år nu, havandeskapspenningen börjar gälla på fredag så nu får man väl försöka hitta nån hobby eller nått som man kan sysselsätta sig med på dagarna :P
Ska kika vidare om det finns nått kul på tv nu.



Love is the beauty of the soul.

Vilket väder det är. Det är som att tända och släcka en lampa på himlen. Men ganska så mysigt är det tycker jag.
Älsklingen håller på och tänder lite ljus och jag sitter och äter lite marknadsgodis och kikar runt på internet.

Idag så har jag nämligen varit i Öregrund hos min stora syster med mamma & pappa. Firade henne lite i förväg då hon fyller år på onsdag, och sen så är det ju roslagsloppen där med så vi var ner en sväng på stan och kikade lite. Åt mat gjorde vi där också. Sen när jag kom hem så åkte jag och Tobbe över till Peter och fikade lite och nu sitter jag här i soffan men ett par fötter som känns som fotbollar. Man kanske ska smöra lite för älsklingen så han kan smörja in dom ;)


Love is the beauty of the soul.

Nu är vi hemma igen !
Har vart hemma en stund nu men har haft fullt med saker att fixa. Packa upp kläder, bädda rent i sängen, rensa ut gamla kläder m.m. Så nu äntligen ligger man i soffan och tar det lite lugnt och kollar på Scrubs.

Vi har haft kanon väder i leksand faktiskt, och mysigt har det varit. Tog tyvärr inte några kort däruppe. Men det var mycket folk och mycke fina bilar.

Nä, nu börjar sängen kalla, skriver mera i morgon då man är lite piggare.
God natt !

RSS 2.0