Love is the beauty of the soul.

Nyligen hemkommen ifrån stan. Vart en heldag med Tobias och mamma idag. Började med att vi åkte in vid 7 tiden imorse då Tobbe skulle besikta bilen och det gick galant, sedan vidare för att besikta magen, fick höra hjärtljud och mätte magen, det var så mysigt att höra det lilla hjärtat slå. Sen åkte vi hem och tog en morgonfika hos mamma och sedan vidare till Ikea, Rusta och lite andra ställen.

Så nu är jag helt slut i fötterna och funderar på om man ska slå på en film och mysa lite i soffan.


Love is the beauty of the soul.



Tänkte passa på att säga Grattis till Bella och Jimmy som nu har fått sin lilla prins, Gud va kul.
Nu längtar jag ännu mera till min lilla skrutt i magen.

Love is the beauty of the soul.

Sitter på jobbet nu, jobbar kväll (15-21).
Typiskt att det ska vara fint väder när man ska jobba, men det känns som att det inte spelar så stor roll för mig för jag jobbar inte så där jätte mycket nu, och jag orkar ändå inte sitta ute i solen för det blir för jobbigt och extra varmt, men en stund går bra.

Älsklingen är och tatuerar sig nu, ska bli spännande att se resultatet när man kommer hem sen, och min tur för tatuering är den 7/7 :) Längtar..

Nu ska jag göra lite nytta här.


Love is the beauty of the soul.


Går även in i v.26 nu och detta händer med lillprinsen nu.


Barnet är ca 23 cm långt från huvud till stjärt och väger ungefär 900g. Ryggraden blir starkare och smidigare, för att den skall orka bära kroppen. Lungorna utvecklas alltjämt och barnet växer till sig mer och mer. Med lite tur kan man höra barnets hjärtslag genom att någon lägger örat mot din mage. Ögonen är nu färdigbildade och barnet har lärt sig att både andas in och ut. När barnet hör ljud reagerar det med högre puls, och spelar du musik kan det hända att hon/han rör sig i takt. Det finns studier som visar att barnet reagerar på beröring runt denna vecka.







Midsommar.

Glad midsommar i efterskott.

Har inte hunnit blogga någonting dom senaste dagarna, i fredags så åkte vi ut till min storesyster i Öregrund och firade midsommar där och sovöver tills lördag. Sen i lördas så åkte vi till vattholma  för att kolla på lite dragkamp med andra systern och hennes familj, sen hem till dom i knutby för att grilla och senare så gick vi vidare till parken i knutby där det var dans. Satt vi har haft en bra midsommar helg måste jag säga.



Dessa fina blommor har vi fått upp i trädgården, jag älskar färgen! Jag har verkligen fasnat för den lila färgen i år och det syns mycket i vårat hem nu också :)

Love is the beauty of the soul.


Då sitter man här mätt och belåten igen då. Idag så vart det tacopaj. Mums.
Blir Öregrund imorgon istället, klockan vart så mycket innan man kunde sätta sig ner i soffan och andas ut så det får bli att vi åker imorgon då.

Får se vad som händer ikväll, antingen så blir det till att umgås med några vänner eller så blir det en lugn hemma kväll idag, det visar sig.



Här om kvällen så kände faktiskt Tobbe hur lillprinsen sparkade, det har jämt vart så att så fort tobbe lägger handen på magen så har det blivit lugn och han slutar sparka, han har redan respekt för pappa ;) hehe men för någon kvälls sen så kände han faktiskt en spark. Det är så mysigt så


Love is the beauty of the soul.

Denna fina blomma stog på våran trapp imorse när jag skulle gå ut till bilen. Det är nog grannen som har ställt dit den där snälla som dom är :)





Love is the beauty of the soul.

Här kommer lite bilder på det jag fyndade idag.



Love is the beauty of the soul.

Nu så är jag mätt och belåten, det vart pannkakor idag.

Idag så har jag vart in till stan med mamma, pantade våran säck med flaskor och sen så åkte vi upp till gränby en sväng och fikade,handlade mat och kikade lite på rean. Hittade en millitärjacka, en hood tröjja och ett jätte fint armband på rean på Gina tricot. Kommer upp bilder på det sen.

Imorgon så ska jag jobba en sväng mellan 8-15.30 och sen så blir det kanske att vi åker ut till storesyster i Öregrund och stannar där tills på lördag. Annars så åker vi ut dit på fredag, det beror på hur mycket klockan är när man kommer hem, för jag har lovat älsklingen att åka in en sväng till bolaget åt honom när jag har slutat.

Nu ska jag vila min mätta magen en stund, hörs sen.

Love is the beauty of the soul.


Jobbat idag med idag var det ett pass mellan 8-15.30.
Så nu sitter jag här och väntar på att pastan ska koka upp och att älsklingen kommer hem så vi kan äta mat. Vart nämligen pizza igår istället så då hade vi ju mat tills dag istället, så slapp man ju tänka på det.
Köpte även jordgubbar idag så det ska vi ha sen, det är nämligen dom första jordgubbarna jag äter tror jag :P.

Imorgon är jag ledig så vi får se vad man ska hitta på för skojj då.


Love is the beauty of the soul.



Nu är jag hemma igen efter ett jobbpass, jobbade mellan 7.30-14.
Än så länge går det bra att jobba faktiskt. Man känner ju att det är något som tar emot när man ska böjja sig ner och bara för det så tappar man ju grejjer hela tiden. Men det är så mysigt så, jag känner sparkar flera gånger och dagen nu och det känns så bra för då vet man att allt är som det ska i magen :).

Jag har även tagit tag i den gigantiska säcken som vi har här hemma med pantburkar/flaskor och då menar jag verkligen gigantisk. Den stor sopsäck full med flaskor & burkar. Men jag tar nån kasse lite då och då när man ska handla.

Ska väl snart ta och fixa lite mat satt det är klart när min sötnos kommer hem ifrån jobbet.


Love is the beauty of the soul.


Har funderat lite på om det finns några fina barnnamn.
Jag har ju mina 2 favvo namn som jag har fasnat för men jag är också lite inne på Vikinganamn/Gudanamn
så jag försöker leta om det finns några fina pojknamn.

Loke är det enda som jag har fasnat för.
Någon som har några bra förslag?


Love is the beauty of the soul.



Då är det söndag och helgerna går alltid lika fort när man är ledig.
Idag så var jag in till stan en sväng, skjussade först Tobbe till hans pappa där hans bil stog sen åkte han hem och jag åkte vidare ner på stan. Ville hitta nått som man kan ha på sig på Midsommar. Hittade en klänning och lite smycken och så vart det en varsin Cupdio sallad till mig och älskling, dom är så himla goda.
Vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra på Midsommar än men det kommer väl i veckan antar jag.

Det är mer saker som händer på midsommardan tycker jag satt vi ser mer fram emot det nästan.

Nu ska jag äta lite marknadsgodis och kolla om det är nått bra på tv.


Love is the beauty of the soul.





Går föresten in i v.25 nu
och här är kan man läsa lite om vad som händer med barnet i magen.


Ditt barn är nu ca 22cm långt mellan huvud och stjärt och väger runt 800g. Det kan ta tag om sina fötter och knyta nävarna. I lungorna bildas allt fler blodkärl och näsborrarna börjar öppnas. Barnets benkärnor blir hårdare. Barnets livlina - navelsträngen är tjock och elastisk med innehåll av två artärer och en ven. Dessa blodkärl ligger inbäddade i en tjock geléartad massa som hindrar dem från att trassla ihop sig. Detta är ett sätt att säkra blodflödet mellan moderkakan och barnet och dess livgivande funktion.


Love is the beauty of the soul.



Idag så har jag varit på Östhammars marknad med mamma och pappa.
Det fanns inte så värst mycket måste jag säga med det är kul att bara gå och kolla lite tycker jag. Fick iallafall med mig 2 tröjjor till prinsen och så var det lite marknads godis.

Så nu sitter jag här i soffan och laddar batterierna för ikväll så ska vi på 30 års fest.
Lite grillat och andra trevligheter.



Grattis vännen.



Tänkte passa på att Gratulera min gamla vän Linda som idag fyller år :)

Grattis stumpan<3


Love is the beauty of the soul.


Nu sitter jag hemma hos mamma och väntar på mat.
Har varit hos min storesyster idag och fikat med henne, syster nr 2 och mamma.
Vi drog en sväng förbi thuns innan vi åkte iväg, hittade inte så mycket där förutom en KISS tröjja till mig och sen 2 "prinsesskrone" ljusstakar. Jag älskar prinsesskronor, och jag tror att det syns ganska så bra i vårat hem också ;)

Ikväll ska jag in till stan och hämta min älskling då han har vart på sommarfest med jobbet. Förra året så fick jag hem honom lerig och mysig så hoppas på att han är något renare denna gång men jag tvivlar på de eftersom att det regnar och dom ska spela fotbollsgolf.



Kanske han är såhär gó och fin ikväll;) hehe



Love is the beauty of the soul.

Gud vad jag älskar dig <3


Love is the beauty of the soul.


Har sagt länge att jag ska skaffa en blogg när jag blir gravid, men det har inte rikitigt blivit av.
Det har skätt så många nya och roliga förändringar i mitt liv på sistone satt jag har inte haft tid men nu så ska jag
försöka att ta tag i bloggandet tänkte jag.

Vad har hänt då?
Jo jag har träffat världens underbaraste Tobias. Vi har flyttat ut till hans hus som han hade sen tidigare, renoverat
och håller på att renovera fortfarande. Ett hus blir nog aldrig riktigt klart tror jag.

Sen så har jag fått ett nytt jobb, jobbade på Coop i 3 år och trivdes där men det var mindre och mindre
med jobb, så jag sökte mig vidare och jobbar nu mera inom vården och trivs som bara det. Fått träffa nya underbara vänner.

Sen den största förändringen är nog att jag och Tobias ska ha ett barn.
Beräknad födsel är 12 oktober, en liten pojke.

Tänkte lägga upp lite bilder.

v.18


v.21


Är nu i v.24 mer bilder kommer snart.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0