Love is the beauty of the soul.

Idag så har jag fått min dator fixad, skönt!
Imorgon så åker vi till rättvik och är väl borta tills onsdag eller torsdag kan jag tänka mig.
Åker vid 10 tiden imorgon så det kommer inte bli någon uppdatering på några dagar. Men det kommer lite bilder och så sen när vi kommer hem.

Ta hand om er, så hörs vi !

Love is the beauty of the soul.

Godmorgon.
Min dator har fått ett virus :( så idag ska vi till syster och hennes man och se om han kan fixa det.  Men innan det så ska jag försöka att åka en sväng till storvreta och hämta några tröjjor och sen svänga in en snabbis på fullerö och kolla om dom har fått in nått kul.

Har föresten gått in i v.30 nu

Ditt barn väger ca 1,6 kg och är ungefär 27 cm långt från huvud till stjärt. Den tidiga kroppsbehåringen - lanugohår - börjar försvinna. Ibland kan fjuniga strån finnas kvar vid födseln, men de faller av under de första veckorna. Håret på huvudet blir tjockare och barnet öppnar och sluter sina ögonlock. Benmärgen har till uppgift att producera röda blodkroppar och tar nu över detta från levern. Skelettet hårdnar och lungorna, hjärna och muskler mognar ytterligare. En del barn börjar redan nu att lägga sig med huvudet i bäckeningången. Det är den vanligaste och enklaste födelsepositionen. Hårda sparkar upp mot bröstkorgen och ett ökat tryck mot bäckenbotten, där barnets huvud pressar på, kan bli kännbart. Barnet är mycket medvetet om förvärkarna även om du inte märker dem.



Love is the beauty of the soul.

Idag så har vi fått lite uträttat som vi behövde. Åkte in till stan och köpte nytt smink till mig som börjar ta slut och som jag vill ha med mig till rättvik när vi åker på söndag. Sen så köpte vi en pall som jag numera är i behov av då man duschar, eftersom att magen tar i när man ska raka benen så nu har jag fått min efterlängtade pall och sen vart det lite andra grejjer som tobbe behöver för att göra i ordning barnrummet. Sen åkte vi en sväng till hans pappa för dom skulle hjälpa tobbes lillebror med någonting men det vart inte av så vi åkte hem och grillade och fick även Roger på matbesök.

Så nu har jag även vart duktig och tvättat min bil. Vit bil= all skit och insekter syns.
Så nu är den ren och fin ett tag till iallafall :). Nu blir det duschen och sen en film kanske.



Love is the beauty of the soul.

Vart en sovmorgon idag, sov till 11.45 för att vara exakt. Sen så har vi inte gjort så mycket, ska åka iväg till syster nu snart i knutby och äta tänkte vi. Så nu sitter jag och väntar på älsklingen som är i duschen.


Love is the beauty of the soul.

I lördags så bestämmde vi oss för att åka en sväng till Öregrund och fika hos storesyster och även mamma & pappa var där. Fick 2 par mamma jeans och 1 kjol som hon inte behöver ha längre och jag är i behov av det då mina börjar bli försmå. Sen så åkte vi med mamma & pappa över till gräsö där dom har deras husvagn står, och så slutade det med att vi sov kvar där.

Idag så var Peter över en sväng, vi beställde mat och kollade på Alice i underlandet. Vi var ganska trötta allihopa så vi låg nästan och sov i sofforna här hemma. Men nu så har man piggnat till lite efter en dusch.


Lite bilder ifrån förra sommarn hos syster i Öregrund.


Love is the beauty of the soul.

Igår så var vi som sagt på Åland. Vi tog båten kl 10 på morgonen och sen så åkte vi av i Åland och hem till Peters chef där vi fikade och åkte lite båt. Sen tog vi 18.30 båten hem. Var ganska så slut när man kom hem så vi slog på en film och åt lite godis i soffan.

Sen idag så var jag ner på stan en sväng och skulle kolla om det fanns nå fina smycken, men hittade inte så mycket. Köpte 2 mamma leggings, 3 ringar & 1 väska. Sen var det 2 par strumpor till lill prinsen.
Sen köpte jag även en varsin cupido sallad till mig och Tobias, och sen när vi hade ätit så åkte vi en sväng hem till Peter och fikade där.

Lite bilder ifrån igår.



love is the beauty of the soul.

Idag så har vi farit fram och tillbaka hela dagen tycker jag. Började med att vi hade tid hos barnmorskan kl 8 imorse, mätte magen och fick höra hjärt ljuden igen, så mysigt. Sen så åkte vi till biltema, storvreta,tuna, alunda och almunge :P Men nu så sitter vi äntligen ner i soffan och har precis ätit och kollar på en film.

Imorgon så ska vi åka eckerö med Peter. Båten går kl.10 och vi tar med bilen över så man kan vara en stund på Åland också. Hoppas det blir fint väder, men vi verkar ju inte få nå regn så.

Förra året på båten.


Love is the beauty of the soul.

Jobbade ett extra pass idag mellan 7.30-14. Det gick bra, fast jag är jäkligt trött nu så semester och havandeskapspenning på det är väldigt passande nu. Men det är väl värmen som gör satt man blir trött också.
Så det har inte blivit så mycket mera idag, som tur var så har man en underbar sötnos här hemma som lagade maten idag :)


Tänkte visa våran fina skötväska som vi köpte för ett tag sen och även våran bilbarnstol, åh jag längar så mycket efter lillprinsen nu. Men snart är det ju augusti och vips så är det snart oktober ;)




Love is the beauty of the soul.

Sammandragningarna avtog sen efter en stund igår kväll, men jäklar så hård magen kändes. Kändes lite obehagligt när man stog upp då det stramade i magen. Men sen så avtog det efter ett tag och då åkte jag och tobbe till en kompis till han och där träffade vi på några andra kompisar som också var där.

Idag så tog vi det lugnt på dagen, det kom några vänner över hit på kaffe och sen så åkte vi och åt mat i almunge och sen vidare på traktorrace inte för att jag kollade så mycket på det men :P

Nu klagar älsklingen på att han är hungrig och vi har ingen mat hemma så det blir väl till att åka in till stan nu då, hehe ;)


Love is the beauty of the soul.

Nu funkar internet igen. Jippii!!

Idag så har vi varit på dop, lilla Isac, min systers minsting.
Sen när vi kom hem så skulle vi igentligen ha åkt till Norrtälje men det blev inte så och det var väl tur det för nu så har jag börjat få lite sammandragningar. Så nu ska jag lägga mig på soffan en stund och vila och kolla på sommarkrysset.



Love is the beauty of the soul.

Sitter hemma hos mamma nu. Internet hemma fungerar inte, vet inte vad det är för fel på det. Så jag vet inte när jag kommer kunna uppdatera igen men det blir en överaskning ;)

I helgen blir det iaf lite jobb och sen dop på lördag, och tobbe har ju semester sen så det ska bli skönt och få hitta på nått kul tillsammans.

Kram så länge


Love is the beauty of the soul.

Har vart lite dålig uppdatering men nu kommer det lite.
Igår så jobbade jag mellan 15-21, det var så sjukt varmt så man trodde nästan att man skulle smälta bort.
Skulle igentligen ha jobbat idag med men började dagen med att jag spydde i morse så det blir inge jobb varken idag eller imorn. Vet inte om det kan vara värmen eller om det är någon slags magsjuka.

Åh jag bara längtar såå mycket efter våran lilla prins. Jag hoppas att dom sista månaderna går fort nu :)
Jag jobbar den här veckan, sen vecka 29,30 & 31 är det semester och den 13 augusti så börjar min havandeskapspenning att gälla så jag kommer gå ifrån jobbet redan v.29. Hoppas bara att man hinner fixa allt som har med försäkringskassan och min havandeskapspenning att göra för snart går ju chefen på semester också, det är ska ju vara så himla krångligt med allt ju, papper som ska skickas hit och dit. Men det blir nog bra tillslut.


Love is the beauty of the soul.

Igår så va vi som sagt till parken. Började dagen med att jag försov mig lite, men det var ingen fara som tur var. Sen jobbade jag till halv 4. Sen åkte jag hem lagade lite mat satt det var färdigt tills älsklingen kom hem. Sen åkte vi till min syster i knutby och satt där en stund innan vi gick vidare till parken. Det var kanon väder hela dagen och kvällen och roligt var det så det vart en lyckad kväll.

Idag så har vi kört in en kompis som skulle på svennsexa och sen åkte vi och handlade lite på coop, och nu sitter vi eller snarare jag och kollar på film för tobbe sover här brevid i soffan ;) sötnos<3

Ikväll blir det jordgubbar, kiwi & glass !


Love is the beauty of the soul.

Nu så har vi precis ätit jordgubbar och glass, och nu så sitter vi och kollar på sällskapsresan.
Har varit ledig hela dagen idag, så då passade jag på att åka in till stan och träffade även mamma. Sen så åkte jag och tobbe hem dit och åt lite mat. Sen åkte jag och tobbe vidare hem för att träna. Vart 30 min på löpbandet fast jag gick istället och sen ca 15 min på cykel, sen fick det vara bra för min del :P.

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen. Hörs imorgon.



Lägger upp en bild på magen som nu är i v.27

Barnet är nu ca 24 cm långt från huvud till stjärt och vikten är runt 1kg. Huden är mycket skrynklig men skyddas och får näring av ett lager vernix/fosterfett. Under huden lagras alltmer fett och fostret börjar bli knubbigt. I den här fasen suger barnet ofta på tummen och det stärker musklerna i kinder och käke. Kanske kan det även ha en tröstande funktion. Smaklökarna på tungan och insidan av kinderna är nu fullt utvecklade. Barnets avancerade hjärnfunktioner utvecklas och blir alltmer sofistikerade.

Älskade prins <3

Love is the beauty of the soul.

Då var man ny tatuerad då. Är jätte nöjd faktiskt, och inte gjorde det ont heller. Perfekt!
Ska snart hoppa in i duschen och duscha bort allt kladd som blir och sen blir det en film som är på 6an kl 9 och lite fruktsallad till det, mums !


Love is the beauty of the soul.

Igår så var jag förbi syster en sväng innan jag skulle jobba, jobbade mellan 15-21. Sen så åkte jag hem till min underbara sötnos och myste lite.

Idag så blir det tatuering kl 13. Ska bli spännande att se vad han har hittat på. Han fick ganska så fria händer av mig, men jag vill ha nått med döskalle och blommor. Så vi får se hur det blir. Lägger upp en bild sen när jag kommer hem.

Love is the beauty of the soul.

Denna dagen började med ett jobbpass mellan 7.30-14, sen så åkte jag in till stan en sväng och upp och hälsade på mormor. Fick med mig 2 ringar därifrån som jag fick utav henne :).

Sen när jag och Tobbe hade ätit så åkte vi och tränade i Rasbo så nu sitter man här ny duschad med spagetti armar och ben och gissa vem som kommer sova skönt i natt ;) Hoppas man får en snäll bebis satt man kan ta med sig honom och träna sen, är faktist skönt att komma igång med träningen lite nu innan också.

Magen växer och knakar och hitills så har jag gått upp 13 kilo och är nu i 5 månaden.
Det är väl inte så farligt ändå:)?

Love is the beauty of the soul.

Idag har det varit en lat dag kan man säga. Orkar inte göra så mycket i den här värmen heller så det vart ganska lugnt idag. Vi gjorde oss en varsin hemlagad pizza och nu sitter vi och kollar på hälsoresan.

Denna vecka som kommer består av jobb mån, tis & fredag. Tatuering på Onsdag, Parken på fredag kanske beror på vädret men de verkar ju hålla i sig den här sommarvärmen. Sen kanske det händer något annat kul med det visar sig ;) Nu ska jag fortsätta kolla på film.

Har föresten blivit dåligt med bilder, men jag har glömt kamera laddaren hemma hos mamma så jag ska dit och hämta den snart så blir det lite mera bilder.


Love is the beauty of the soul.

Idag så har jag varit hos storesyster och grattat hennes sötnos Ida som fyller 7 år idag. Grattis grattis.
Stannade där ett tag och lånade hennes tvättmaskin eftersom att våran inte är i kopplad än, och nu sitter jag och Tobias och kollar på tv och har precis fått i oss lite mat. Blir en lugn kväll idag eftersom att jag ska jobba mellan 7-15.30 imorgon och det som ska bli så varmt i morgon, får se hur det kommer gå och jobba då, men det går nog bra.

Har börjat svullna i fötter och ben nu men det blir ju så av värmen med och man vill ju inte dirket ha stödstrumpor på nu men tobbe brukar få masera lite i bland så det går bra ändå :)


Grattis Ida <3

RSS 2.0